Ir al contenido

از خانم شیبا شاه مسعود حسن.

درود خداوند بر شما و خانواده‌تان باد،

السلام علیکم

به نام خدا

با احترام و انسانیت، این نامه را برای کمک به یتیمان و افراد کم‌بضاعت می‌نویسم.

ابتدا اجازه دهید خودم را به شما معرفی کنم، من به اسلام گرویده‌ام و نام من خانم شیبا شاه مسعود از بریتانیا است. من با مرحوم مهندس مسعود حسن که در یک شرکت نفتی در ساحل عاج کار می‌کرد، ازدواج کرده‌ام و در سال ۲۰۱۴ بازنشسته شدم.

او در سال ۲۰۱۸ پس از یک عمل جراحی عروق قلبی درگذشت. ما سال‌ها بدون فرزند زندگی کردیم. اکنون بسیار بیمار هستم، پس از انجام معاینات پزشکی، پزشکم به من گفت که به دلیل مشکل سرطان (سرطان لگن و سکته مغزی) پنج ماه دیگر دوام نخواهم آورد. وقتی شوهر مرحومم زنده بود، مبلغ ۱۱ میلیون و ۶۰۰ هزار دلار ما را برای نگهداری در یکی از شرکت‌های مالی اینجا در پایتخت ابیجان واریز کرد. در حال حاضر این پول هنوز در صندوق شرکت مالی است. با توجه به شرایطم، تصمیم گرفتم این پول را به شخصی، برادر یا خواهری که این پول را به روشی که در اینجا دستور می‌دهم، استفاده کند، تحویل دهم.

می‌خواهم این پول را طبق میل شوهر مرحومم برای کمک به افراد محروم، پرورشگاه‌ها و تبلیغ کلام خدا استفاده کنید. من این تصمیم را گرفتم زیرا فرزندی ندارم که این پول را به ارث ببرد و نمی‌خواهم راهی برای استفاده از این پول در راه غیرخدا وجود داشته باشد. به همین دلیل است که تصمیم می‌گیرم این پول را به شما تحویل دهم. من از مرگ نمی‌ترسم، بنابراین می‌دانم به کجا می‌روم. می‌خواهم به خاطر عمل جراحی سرطان پیش رو، همیشه در دعاهای روزانه خود مرا به یاد داشته باشید. لطفاً به من اطمینان دهید که همانطور که در اینجا گفته‌ام عمل خواهید کرد. امیدوارم پاسخ فوری شما را دریافت کنم.

با توجه به وضعیت فعلی سلامتی‌ام، پزشکم به من هشدار داده است که از دریافت یا برقراری هرگونه تماسی خودداری کنم. می‌خواهم ۲۰٪ از کل پول را برای مصارف شخصی خود بردارید، در حالی که ۸۰٪ از پول به ساخت خانه خیریه برای پرورشگاه، تبلیغ مژده پیامبر: محمد بن عبدالله، و تلاش برای مسجد خدا و کمک به افراد نیازمند اختصاص داده می‌شود، زیرا من به عنوان یک یتیم بزرگ شدم و می‌دانم که پس از مرگ با خداوند، مقدس‌ترین و مهربان‌ترین، خواهم بود. اگرچه شما را نمی‌شناسم یا قبلاً شما را ملاقات نکرده‌ام، اما خداوند شما را به خوبی می‌شناسد و من معتقدم که خداوند از طریق شما در انجام اراده خود عمل خواهد کرد.

لطفاً به من اطمینان کامل بدهید که شما فردی خداترس هستید و هرگز وقتی این وجوه توسط شما به عنوان ذینفع من مطالبه می‌شود، مرا ناامید نخواهید کرد. من تا زمانی که از شما خبری دریافت کنم، اینجا می‌مانم. شما باید از طریق آدرس (mossoud716@gmail.com) با من تماس بگیرید.

با احترام،

خواهر شما در اسلام،

خانم شیبا شاه مسعود حسن.

 

 


por "Sheba shah mossoud" <nimah.mubarak1@gmail.com> - 10:06 - 8 oct 2025